Kérlek segítsetek megtalálni a tetteseket! 100 ezer forintot ajánlunk fel a nyomravezetőnek! Osszátok!



Ez a szörnyű eset 2018. október 24-én történt 15 óra magasságában a 85E buszon, amikor is Kada utcai megállónál három fiatal szállt fel (két 16-20 év közötti nő és egy 10-12 éves forma fiú). 

A busz elindulása után a fiatalok egyik évfolyamtársukat kezdték lökdösni minden ok és előzmény nélkül. A lányom rájuk szólt, hogy fejezzék be, ekkor szidalmazni kezdték majd többször is megütötték az arcán - nyilatkozta a feldúlt édesanya. 

Ami még borzasztóbbá tette az egészet, hogy sem a sofőr sem a többi utas nem tett semmit közben. 

A két bántalmazott fiatal az Újhegyi megállónál leszállt. A 15 éves kislányt szó szerint lerúgták a buszról, majd a megállóban tovább folytatták a bántalmazást, végül sietve elhagyták a helyszínt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított az ügyben csoportos garázdaság bűntette miatt. A kislány több helyen is zúzódást szenvedett, valamint a szeme környéke belilult és beadagadt. 

A feldühödött szülők sem akarják annyiban hagyni a dolgot és annak érdekében, hogy minél előbb megkerüljenek az elkövetők, 100 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel. 

Akinek az esettel vagy a támadókkal kapcsolatban bármi információja van az minél hamarabb jelentkezzen a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságán vagy hívja az ingyenesen hívható „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!