Mikor belép a terembe, látja, az egész iskola rájött a titkára.



A 77 éves nő több éve dolgozik az iskolában, és mindig keményen dolgozik mosollyal az arcán, hogy rendet tartson az iskolában.De a boldog arca mögött volt egy szomorú titok, amelyet évtizedekig megtartott magának.

Amikor az iskola személyzete megtudta a titkát, összefogtak, és egy összejövetelt szerveztek a számára, amiben Frances örömét lelte.

Egy nap, amikor Frances dolgozott, meghallotta a saját nevét a hangszóróból.

“Rendell és Frances asszony be tudnának fáradni a kávézóba?” szólt a kérés hangszóróból – a Charleston Gazette-Mail tudósítása alapján.

Ez nem volt szokatlan a számára, Frances azt gondolta, hogy valami szokásos napi probléma van. Boldogan elindult a kávézóba, ahogy máskor is, készen arra, hogy bármilyen módon segíthessen.

De ami várta ott, az élete meglepetése volt.

Frances belépett a kávézóba, ahol több mint 200 hallgató várta, és amint bejött, mind kiáltottak: “Meglepetés!”

Ez a születésnapja volt, amelyet persze meg kell ünnepelni. Frances számára azonban ez volt az első alkalom, amikor megünnepelte a születésnapját. Amikor az iskola dolgozói megtudták, hogy Frances-nek soha nem volt születésnapi ünnepsége, elhatározták, hogy megváltoztatják ezt, és mindannyian együtt dolgoztak, hogy a nagy nap különleges legyen.

Frances soha nem beszélt senkinek a születésnapjáról, csak a szakácsnak. De szerette az egész iskola, és amikor megtudták az igazságot, úgy döntöttek, hogy ezen változtatnak.

Frances tortát és apró süteményeket kapott, amit meg is kóstolt, fejdíszt viselt, és megnézett egy videót az életéről. Mindenki szeme Frances-en volt. Most végre élvezhette a különleges napját.

Frances szegénységben nőtt fel. Az édesapja a faiparban dolgozott, de mivel az egészsége leromlott, nehezen tudott dolgozni, Frances és családja kemény időkben nőtt fel. Frances elmondta, hogy nemcsak hogy soha nem ünnepelték meg a születésnapját, de soha nem élvezte a karácsonyi estéket sem.

Olvasd el ezt a cikket is –>  13 ravasz diák, aki egy kis furfanggal és leleménnyel ki tudta cselezni a tanárt

 

“Nem emlékszem semmilyen ünnepségre. ők nem tartottak ilyet. Gyümölcsöt és diót adtak nekünk, amikor megengedhették maguknak,” mondta Frances.

De ezúttal mindenki eljött Frances nagy szülinapi bulijára az iskolából. Frances arcát annyira csodálatos látni, ahogy örül, hogy az egész iskola az ő születésnapját ünnepli – és remélem, mindig emlékezni fog erre a csodálatos napra.

Nézd meg Frances nagy meglepetését – szívmelengető pillanat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!