Biztos hogy kiráz majd a hideg!



Egy szellemvadász az Egyesült Királyság leginkább kísértetjárta börtönében, a Bodminban járt. Tony Ferguson állítja, sikerült lekameráznia egy ott kivégzett bűnöző szellemét. A felvételen jól kivehető egy férfiszerű alak, amint átsuhan egy sötét folyosó végén, viszont nehéz megmondani, hogy csak Ferguson és egy számítógépes program játszik velünk, vagy igazi, amit látunk.

Ferguson a feleségével fedezte fel a félelmetes épületet, de más paranormális jelenséget is tapasztaltak, miközben az intézményben voltak: furcsa hangjelenségek és a termekben lebegő, különös gömbök rémítették őket halálra. A szellemvadász meg van róla győződve, hogy a videón William Hampton szelleme tűnt fel, az utolsó emberé, akit a börtönben kivégeztek. Hampton nevét Ferguson ki is mondta, mielőtt a jelenség feltűnt.

Akár Hampton szerepel a felvételen, akár nem, története krimibe illő. A 24 éves férfit gyilkosság vádjával állították bíróság elé: megfojtotta barátnőjét, Emily Tredeát. A lánnyal már az eljegyzésen is túl voltak, de a kapcsolatuk megromlott. Emily elakarta hagyni Hampont, aki ezt nem bírta elviselni, és megölte. Elmenekült a helyszínről, majd feladta magát a rendőrségen. 1909. június 24-én ítélték halálra, és július 20-án végezték ki.

A börtön 1735-ben nyitott meg, bezárásáig, 1909-ig 60 embert végeztek ki, köztük 8 nőt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!