Erre nem számított az biztos!



Egy fiatal nő megelégelte, ahogyan kezeli őt a munkahelyi főnöke. Így hát a fiatal hölgy úgy határozott, hogy az alábbi lemondó levéllel örökre elköszön a főnökétől. A feldúlt nő a levelet a Reddit nevű közösségi oldalon meg is osztotta:

“Kedves…

Sajnálom, hogy a mostohaanyám hirtelen meghalt rákban. Sajnálom, hogy nem vagyok egy robot, és nem tudtam bemenni dolgozni. Sajnálom, hogy beteg lettem, és úgy döntöttem, hogy nem megyek be dolgozni, hogy másokat is megfertőzzek. Sajnálom, hogy az elmúlt 7 hónapban 47.5 órát dolgoztam hetente (anélkül, hogy ön egy centet is fizetett volna a túlóráért, mint ahogyan azt a törvény előírja), ezért most kénytelen voltam betegszabadságot kivenni. Természetesen tudom, hogy csak egy alkalmazott vagyok, ezért szeretnék bocsánatot kérni. Tudom, hogy utálod, amikor az emberek megmondják neked, hogy mit hogyan kell csinálni, de mégis azt javaslom, hogy nézz körül és keressél helyettem valaki mást. Azonnal!

Üdvözlettel,…”

Amikor a férfi elolvasta, elvörösödött mérgében. Remélhetőleg a fiatal hölgy talált egy másik munkahelyet, ahol sokkal emberségesebben bánnak az alkalmazottakkal.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!