Bele sem gondoltak, mit vállalnak ezzel.



Audrey, egy háromgyerekes, egyedülálló édesanya, akinek be kellett feküdnie a kórházba egy kivizsgálásra. Megkérte a szomszédasszonyát, hogy addig viselje gondját a három gyerekének.

Tisha és férje szívesen beleegyeztek, annak ellenére, hogy nekik sem könnyű az életük, hiszen van 5 gyermekük, és Tisha  pénztárosként is dolgozik.

Audrey vizsgálati eredményei nagyon hamar megérkeztek: második szakaszban lévő nyelőcső és gyomorrákot diagnosztizáltak nála. Tudta, a napjai meg voltak számlálva. El nem tudta, hogy mi lesz a gyerekeivel, ha ő nem épül fel. Nem voltak rokonai, akikre számíthatott volna, sem közeli barátai, de arra gondolt, hogy megkérdezi Tishat, hogy gondját viselné-e a gyerekeinek.

Tisha és Kevin nem tudott nemet mondani, és nem hagyták, hogy szétszakítsák a gyerekeket. Törvényesen örökbe fogadták mindhármukat. Befogadták az összetört szívű gyerekeket és segítettek nekik, hogy feldolgozzák azt szörnyű tényt, hogy elvesztették édesanyjukat.

A szívszorító történetnek hamar híre ment, és a házaspár nagylelkűsége sokakat megindított. A FOX5 és 10 segítőkész család jóvoltából egy hihetetlen ajándékkal lepték meg az új népes családot.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!