Csak egyetlen kérdés....nem gondolt rá hogy ezt kérdezik majd tőle.



Íme a világ legrosszabb randi kérdését!

Akárhogy is történik, az első randi, mint az első csók, nyomot hagy az ember lelkében. Ha ehhez elképzeljük azt a 20 éves fiatal lányt, aki életében előszőr merészkedett az ismerkedés mezejére félénken, önértékelési zavarokkal, ám mindennél inkább reményekkel teli, akkor megértjük, hogy mekkora családost tud okozni, ha nem jól sikerülnek a dolgok.

Márpedig éppen ez a lány kapta meg minden idők egyik legbántóbb kérdését.

„20 éves vagyok, és még sosem voltam kapcsolatban.” – mondja. „Erre nincs különösebb okom, csak félénk vagyok, és hát nem tartozom a szebbek közé. Ez persze nem tartotta vissza a férfiakat, hogy próbálkozzanak nálam. Viszont van egy hatalmas problémám, ami a legtöbb lelki tehert okozza. Szőrösebb vagyok az átlagnál. Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, ezért a szőrtelenítés is problémás.”

„De ezzel a fiúval már ismertük egymást egy kicsit, és mind a ketten vonzódtunk egymáshoz. Szóval elmentünk vacsorázni és utána moziba. Minden jól alakult, de kínosan figyeltem, hogy a kezem se lógjon ki a ruhám ujja alól. Ezzel nem is volt gond, viszont a moziban kérték a személyinket. Amikor meglátta rajta a képemet, lefagyott egy pillanatra, majd azt kérdezte, hogy transzvesztita vagyok-e, mert a képen úgy nézek ki, mint egy férfi. Ezután meg sem tudtam szólalni, még semmi nem esett ennyire rosszul. Ezt a film után el is mondtam neki, és próbált elnézést kérni, meg közeledni felém, de már nem voltam képes semmire, csak haza akartam menni és bezárkózni.”

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!