Támogassátok őt pár biztató szép szóval és egy megosztással!



Kedves mindenki! Lehet nem a legjobb módja, de én most mégis a közösséghez fordulok, azaz hozzátok.  Kislányomnál, a 10 éves Edinánál 1,5 éve állapítottak meg csontszövetből eredő rákot.

Már több mint másfél éve küzdünk együtt közösen és a kis drága, bár nagyon kevés esélyt adnak neki az orvosok, még nem adta fel. A szakorvosok és legutóbbi vizsgálat alapján már lehet csak pár hónapja maradt hátra. Hiába az évekig tartó kemoterápia és a számos műtét, nem akarnak a rákos sejtek távozni kicsim szervezetéből. Már minden létező módszert megpróbáltunk. Lehet most írok utoljára úgy, hogy Ő életben van.

 

Tudom, most lehet páran kinevetnek, de én mégis azt kérem minden érző embertől, hogy támogassa pár jó szóval a kislányomat, a hívő emberek pedig imádkozzanak érte, ha módjukban áll. Én ezt teszem nap mint nap. Hiszek a hit és a közösség erejében, és remélem, hogy valamilyen módon, de imánk és kívánságaink halló fülekre találnak és meggyógyulhat az én kis drágám. Szívből köszönöm minden segítőkész és együtt érző embernek, aki megteszi ÉRTE és értünk. Tisztelettel az édesanya,

Várvölgyi Katalin

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!