A második látogatására örökre emlékezni fog:



Stacy és Josh Lemonds egy hideg téli napon arra tért haza, hogy elromlott a fűtésük. Áramról mentek a fűtőtestek, de mivel a szolgáltató tűzveszélyesnek ítélte meg a kábeleket, kikapcsolta az áramot, amíg meg nem javíttatják, és le nincsen ellenőrizve.

A legnagyobb probléma viszont az volt, hogy a pár éppen munka nélkül maradt, és egy fillérjük sem volt a drága cserére, viszont így már áramuk sem volt.

A helyi templomi gyülekezetből ismerték meg azt a férfit, akinek korábban meleg ételeket vittek, amikor kiderült, hogy a felesége beteg lett. Véletlen szerencse, vagy a sors keze, de idő közben a férfi éppen egy elektromos szolgáltatónál helyezkedett el betanulóként.

FOTÓ: YOUTUBE / KFOR OKLAHOMA’S NEWS 4

A családi tragédiáról hallva, a férfi elment segíteni, és napokat dolgozott a hidegben, mire sikerült újra működésre bírni az áramellátást a házban. Mindezt teljesen ingyen csinálta. Pár hétre rá visszahívták, amiről azt gondolta, hogy csak egy rutin ellenőrzés lesz, de legnagyobb meglepetésére egy egész stáb fogadta.

A televíziónak volt egy programja, amiben a nagylelkű embereket jutalmazták, és értesülve erről az esetről, több, mint 100 ezer forinttal honorálták a villanyszerelő önzetlen segítségét.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!