Látva a babát azonnal hívta a mentőket.



Roy és Bernita rengeteget álmodoztak arról, hogy egyszer majd nagy családjuk lesz, de amikor a gyermekvállalásra került a sor, nem minden haladt a tervek szerint. Háromszor is meg kellet tapasztalniuk a szívet tépő érzést, a baba elvesztését. A borzasztó tapasztalatok ellenére nem adták fel a reményt, hogy egy nap egészséges gyermekük születik.

A gyermektelen házaspár befogadott egy cicát, akit elhalmoztak a szeretetükkel. A fekete cica az Éjfél nevet kapta.

Nem sokkal azután, hogy a macska hozzájuk került, Bernita teherbe esett, majd megszületett a kislányuk: Stacey.

Stacey és Éjfél az első perctől sokat voltak együtt.

Egyik nap a szülők észrevették, hogy kislányuk nincs jól. Elvitték az orvoshoz, aki megnyugtatta őket, hogy csak egy megfázás, és semmi ok az aggodalomra.

Este lefektették a kislányt, és ők is elaludtak. A bébiőr, mint minden éjjel most is be volt kapcsolva. Az éjszaka közepén azonban furcsa hangra riadtak fel.

“Olyan volt, mint egy jajveszékelő visító sírás. Elég félelmetes volt ahhoz, hogy azonnal kiugorjak a fotelből és felrohanjak a gyerekszobába” – mondta Bernita.

A riadt szülők Stacey kiságyához rohanva észrevették, hogy a kislány alig kap levegőt, a bőre pedig kezd kékülni. Azonnal hívták a mentőt, és a kislány a sürgősségire  került. Kiderült, hogy légzési elégtelenségben szenved.

Éjfélnek köszönhetően időben észrevették a bajt, és meg tudták menteni a lányuk életét. Azóta is igazi szuperhősként tekintenek a cicájukra, aki őrangyalként védelmezi a kicsi lányt.

Szerencsére a kezelésnek köszönhetően Stacey később szépen felépült.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!