Rögtön érezte hogy valami nincs rendben!



A pitt bullokat -helyesen vagy éppen tévesen- de nagyon ellentmondásos kutya fajtának tekintik. Az idők során a fajtáról olyan képet alakítottak ki, mely szerint a pit bullok erőszakosak és agresszívek. A perspektíva természetesen azoktól származik, akik soha nem tartottak még pit bullt.

Valójában azonban, akik töltöttek már el huzamosabb időt ezzel a kutya fajtával, tudni fogják, hogy a legkedvesebb, legodaadóbb és leghűségesebb kutyák tudnak lenni, akit az ember valaha tarthat.

Ez a cikk a Daniels család történetét meséli el, akik maguk is két pit bullt tartanak otthon.

Amikor örökbe fogadták második kutyájukat, Embert, soha nem gondolták volna, hogy mit fognak megtapasztalni vele.

Az új jövevény egy nem mindennapi házi kedvenc, ez hamar kiderült. Örökre megváltoztatta az életüket.

Röviddel az örökbefogadása után, Ember szoros kapcsolatba került a Daniels családdal, különösen az egyik gyermekkel, Tre-vel. Kivételes kapcsolat alakult ki a gyermek és az állat között és Tracy, az anyuka is örömmel konstatálta, hogy Ember milyen szépen beilleszkedett a családba.

Ennek eredményeképpen, amikor egyik éjjel Ember felriasztotta Tracy-t, hirtelen nem is tudta, hogy mire gondoljon.

Ember furcsa viselkedése

Ember kitartó volt. Addig nem tágított Tracy mellől, addig morgott, amíg Tracy komolyan nem vette. Kiszállt az ágyból és követte a kutyát, aki egyből a fürdőszobába vezette.

Amit Tracy odaérve látott, attól teljesen ledermedt.

A fia, Tre volt ott, a fürdőkád széléln lógva, nagy valószínűséggel egy roham után. A pánikba esett Tracy azonnal hívta a mentőket, amint kiemelte fiát a kádból.

Ha Ember nem lett volna ott, hogy figyelmeztesse a családot, ki tudja, hogy mi történt volna. Nyilvánvalóan örökké hálásak lesznek neki.

A pit bullok hírneve

Azóta a történet széles körben elterjedt a médiában. Az Adore-a-Bull nevű szervezet, amely Embert is örökbe adta, reméli, hogy ez jó fényt fog vetni a fajta hírnevére és ezután sikerül megváltoztatnia az emberek előítéleteit a pit bullokkal kapcsolatban.

Ember hűsége, szeretete és intuíciója segítette egy súlyos esemény bekövetkeztének megelőzésében.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!