Az én hangom is elcsuklott volna!



De kártyavárként omlott össze minden, amikor a 20. heten az orvosok felfedezték, hogy valami nincs rendben a magzattal. Katie és Josh olyan érzelmi hullámvasútra ült, amire egyáltalán nem vágyott – írja a catersnews. 


Miután megszületett kisbabájuk, Dewey, az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, de sajnos a baba a több életmentő műtét ellenére 132 nap küzdelem örökre lecsukra a szemét. 
Katie és Josh mindvégig bizakodott, hogy gyermekük megnyeri a csatát, halála sokkolta őket. 

 

A gyászoló szülők Istenhoz fordultak, hogy segítsen túlélni a fájdalmas tragédiát. De négy nappal a tragédia után váratlan dolog történt. 
Az egyik ápolónő telefonált, és azt mondta, van egy beteg kisbaba a kórházukban, akinek anyukára és apukára lenne szüksége, mert a családja lemondott róla. 
Katie és Josh nem tudták, mire számíthatnak, viszont nem sokkal ezután találkoztak az édes kisfiúval, Brax-szel, aki 27 hétre született, és már 11 hónapos volt, de még nem mehetett haza a kórházból krónikus légzési elégtelensége, és magas vérnyomása miatt. 

 


Nem volt kérdéses, mit tesznek: azonnal igent mondtak a gondozására, és néhány hónappal később hivatalosan is a nevükre íratták a kisfiút. 
„Amint hazavittük, javult az egészségi állapota. Még mindig oxigénre van szüksége, de a mozgása és a táplálkozása már sokat javult. Felismer minket, és örül nekünk. Boldog kisfiú.

 


 Mindannyiunknak a szerelme lett – azt a szeretetet most ő kapja meg, amit Dewey-nek szántunk.” – meséli az édesanya. 
Kívánunk sok örömöt Katie-nek és Josh-nak a kis Brax-szel. Ami Dewey-vel történt, nagyon szomorú, de a család sötét alagútjának a végén ott egy másik baba, akinek szüksége van rájuk. 
Ez egy igazán megható történet. 

Oszd meg, ha úgy gondolod, hogy Isten keze benne volt, hogy Katie és Josh egy második esélyt kapjanak egy gyermek felnevelésére.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!