Kolléganőjének párja megelégelte ezt!



Nyilvános posztban osztotta ki Ábel Anitát egyik kolléganője, Fésűs Nelly párja. Vajtó Lajost Nelly 2014 októberében egy kislánnyal ajándékozta meg, de a férfi Elza Zorka mellett a színésznő egy korábbi kapcsolatából született lányát, Csengét is a sajátjaként szereti. A 16 éves lány ősz óta a Super TV2 Sztárban Sztár +1 kicsi című műsorában szerepel, ahol Vajtó szerint a legutóbbi produkcióját a zsűri nagyon lepontozta, majd az értékeléskor dicsérték. A férfi különösen Ábel Anitára rágott be.  

'Itt még pótanyának titulálta magát a manírkirálynő, aki tegnap szégyenletesen lepontozta suttyomban, miközben, amikor arcát is kellett adni, akkor csak dicsérte!' - írta az egyik közösségi oldalán Vajtó, míg egy másikon hosszabban kritizálta a szórakoztató műsor zsűritagjait. 

vajto-lajos-posztja

Tóth Vera reagált Vajtó Lajos szidalmaira. Azt írta, megható, hogy a nem vér szerinti gyermeke esetében is ilyen hevesen reagál, ugyanakkor nem szabadna vérre menő küzdelemnek tekintenie a műsort. Nem baj, ha Csenge nem nyer meg minden egyes adást, és az sem, ha nem kap mindig magas pontszámot, ugyanakkor szerinte az öt-hat pont sem számít nagyon lepontozásnak. Ha valaki éppen nem a legjobban teljesített, igyekeznek ezt - már csak a többi versenyző miatt is - a pontokban is éreztetni. Nincs kivételezés, amikor a húga, Tóth Gabi és Fodor Erik volt gyengébb, nekik is kevesebb pontot adott, mint máskor. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!