Nem könnyű napok elé nézünk!Kedd reggelre a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Napközben több felhő még keleten lehet, ahol egy-egy jelentéktelen zápor előfordulhat. Az északnyugati szelet többfelé élénk, erős lökések kísérik, északkeleten viharos lehet, majd estére mérséklődik a légmozgás. Hideg lesz a reggel, 2-7 fok várható, de a szélvédett, fagyzugos helyeken fagypontig hűlhet a levegő. Nappal 12-16 fok várható. Frontmentes idő lesz - írja az Időkép Időjárási portál..

Szerdán hosszabb napos időszakok ígérkeznek, a megnövekvő gomolyokból keleten, északkeleten alakulhat ki egy-egy zápor. A Dunántúlon élénk, északnyugaton erős, akár viharos lehet a déliesre forduló légmozgás. Hideg lesz a reggel, néhol gyenge fagy előfordulhat, délután 15-20 fokot mérhetünk. 

Csütörtökön ismét országos eső várható. Főként a Dunántúlon és északon lehet szeles az idő. Enyhülnek a reggelek, délután pedig 12-19 fok valószínű.

Pénteken a hosszabb napos időszakok mellett elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugatira forduló szél több helyen felerősödik. Délután 15-21 fokig melegszik a levegő.

Szombaton kevesebb helyen alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar, a szél a Dunántúlon és északon lehet élénk. Délután egyre többfelé emelkedik 20 fok fölé a hőmérséklet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!