Nagyon komoly bajba került!



A hazai ismert média szereplők közül rengetegen kiálltak a betegeskedő Boros Lajos mellett. Kezdve egykori barátjával Bochkor Gáborral, majd legutóbb Majka is keményen kiosztotta Andy Vajna feleségét. Valahol várható volt, hogy a nagy befolyással bíró film mogul és producer ezt nem fogja csak úgy szó nélkül hagyni és kiáll felesége mellett. Ez a mai napon meg is történt. 

Mint ismeretes, Majka ezeket a kissé durva hangvételű sorokat címezte legutóbb Vajna Timinek:

'Te egyáltalán hogy merészeled Boros Lajos nevét a szádra venni?! Még a csattogós lepkét tologattad, amikor Ő már régen letett valamit az asztalra a munkájával. Kihangsúlyozom a MUNKÁJÁVAL! Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent ez a fogalom?!' - kelt ki magából a rapper.

Házassági válság ide vagy oda, de úgy tűnik Andy Vajnának nagyon elege lett a feleségét ért  sorozatos rosszindulatú megjegyzésekből. Ezért ma közleményben üzent az énekes, műsorvezető és rappernek - Majkának. 

'Kezd elegem lenni a napokban megjelent, a feleségemet rossz színben feltüntető szándékos lejárató kampányból. Egyúttal azt üzenném mindenkinek, aki érintett az ügyben és különösképpen Majoros Péternek, ha fontos az állása és hazai boldogulása jobb ha még egyszer meggondolja, miket ejt ki a száján, különben eltiprom. A továbbiakban nem tűröm el feleségem pocskondiázását, még ha emiatt kíméletlen eszközökhöz is kell folyamodnom.' - nyilatkozta Andy Vajna.

Példátlan, hogy ilyen fokú bulvár botrány alakuljon ki idehaza. Ti mit gondoltok Andy Vajna fenyegető szavairól? Túlzás, vagy valahol azért igaza van? 

Neked mi a véleményed a kialakult helyzetről? Írd meg kommentben!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!