Ezt a büntetést szabták ki rá:



A 73 éves Farkas Lajos 2019. február. 09-én szombaton napközben egy dobozos Milka csokit rejtett a kabátja zsebébe az egyik vidéki Spar üzletben, majd fizetés nélkül szeretett volna távozni a szupermarketből. 

Ez viszont meghiúsult, ugyanis a biztonsági őr észlelte a lopást, és azonnal intézkedett. Útját állta a 73 éves nyugdíjas férfinek, majd ezek után értesítette a hatóságokat. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságon előállították a szabálysértőt, akit azonnal meghallgattak és őrizetbe vettek. 

A kihallgatása során elmondta, hogy a közelgő Valentin napra szerette volna odaadni a nejének, akivel már 47 éve élnek házasságban. Sajnos olyan alacsony a nyugdíjuk, hogy a számlák és a gyógyszerek kifizetése után már ilyen dolgokra nem marad pénzük. Viszont szeretett volna megemlékezni ő is a Valentin napról és kedveskedni valami csekélységgel a feleségének, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy elemel a polcról egy dobozos Milka csokit olyan ízben, ami a neje kedvence és azzal lepi meg őt. 

Legfrissebb információink szerint, Farkas Lajost 73 órán belül bíróság elé fogják állítani. Pénzbüntetésre számíthat! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!