Téged is káliummal mérgeznek! - Videó



Papp Lajos szívsebész beszél a káliummal mérgezett sóról. Érdemes figyelmesen meghallgatni. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik, pedig mindannyian tanultuk anno az általános iskolában, hogy a só NaCl !!! Se több, se kevesebb !!!

Van még egy szabvány is erre (a sószabvány), ami kimondja, hogy közvetlen étkeztetés céljára használatos sónak minimum 97% tiszta NaCl-t kell tartalmaznia ! SEMMI KCl !!! Ezzel szemben szinte minden só KCL-el kevert ha nem 100%-ban az !!!!

Végkép bebizonyosodott, hogy a sót káliummal mérgezik, mivel Papp Lajos szívsebész professzor is megerősítette ezt a tényt. A patikákban pedig betiltották a só forgalmazását. Vajon ezek az intézkedések véletlenek csupán? Vagy talán tudatos nemzetbetegítés miatt hozzák őket?

Úgy lehet megállapítani, hogy a só káliumot tartalmaz-e, ha bele keverünk pár kilót a fürdővizünkbe, és abban fél órát eltöltve a bőrünk pirossá, vörössé válik. Sima NaCl esetében a bőrön nem figyelhető meg ilyen elváltozás.

Valamint a kálium világít az UV fényben, a NaCl nem.

1951-ben, hároméves korában családjával együtt kitelepítették a szülőfalujából. Csurgón, Alsóleperden, Mágocson élt egészen 1957-ig, amikor visszakerült az ősi házba. 1966-ban, a pécsi Nagy Lajos Gimnázium elvégzése után, a Mecseki Ércbányákban föld alatti csillésként dolgozott, következő évben műtőssegéd lett. 1973-ban diplomázott a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!