Nem tudják mi lesz a díva maradványaival!



Gábor Zsazsa egyelőre nem kerül a végső nyughelyükre, senki nem tudja, hogy mi lesz a díva hamvaival. A hazai rokonok szeretnék, ha a családi kriptában helyeznék végső nyugalomra a művésznő maradványait.

Gábor Zsazsa tavaly decemberben hunyt el, de azóta sem sikerült végső nyughelyet találni a maradványainak, ám egyre több hír röppen fel a néhai díváról. A legutóbbi híresztelés szerint Gábor Zsazsa végrendelete, melyben lányát és utolsó férjét jelöli meg örököséül, eltűnt.

A művésznő itthoni rokonai szerint azonban nem kell aggódni, a végrendelet valószínűleg meg van, az viszont még mindig kérdés, hol helyezzék örök nyugalomra a színésznőt.Zsazsa tavaly decemberi halála óta nem beszéltünk Anhalttal, nincs róla semmi hírünk.Ám nem tartjuk valószerűnek a végrendeletről megjelent híreket. Már csak azért sem, mert azt a helyi törvényszéken is regisztrálni kell, ott is van egy másolat róla' - mondta a Blikknek Marci. A család reméli, hogy Frederic von Anhalt végül mégis a családi kripta mellett dönt, és oda helyezi Gábor Zsazsa maradványit, de a rokonok erről nem tudnak semmit. 'Anhalt kezében van a döntés, hová temeti Zsazsát. Egyelőre nem keresett bennünket ez ügyben' - árulta el Gábor Marci.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!