Most tudatosulhatott benne mit tett!



A hajmáskéri fiatalember egy egyszemélyes cellában van, amelyet a nap 24 órájában kamerák figyelnek, így az őrök meg idejében észrevették, mire készül. Információink szerint Ferenc egy lepedőt kötött az ágya rácsához, így próbálta felakasztani magát.

– Általanossagban elmondható, hogy a magyar börtönökben azért ilyen kevés az öngyilkosságok száma, mert a büntetés-végrehajtas megelőzési mechanizmusai jól működnek – közölte Makula György, a BVoP kommunikációs vezetője.

Mint ismeretes: F. Ferenc egy erdős részre csalta, majd egy kővel agyonverte a nyolcéves Adriennt. A kislány lemeztelenített holttestét egy patakmederben találták meg. Az még nem derült ki, hogy gyilkosa szexuálisan is bántalmazta-e a gyereket.

Röhögcsélt Farkas Ferike, miközben mutatta a Rendőröknek, hogy miként bánt el a 8 éves kislánnyal.Üzent az olvasóknak is!

Rendőrségen bevett szokás, hogy az együttműködő rabokat kiviszik a tett helyszínére, ahol részletesen elmondhatja, hogy mit tett, és hogyan tette, ezzel azt remélve, hogy majd enyhítik a büntetését, pedig nem fogják, csupán így kevesebbet kell nyomozniuk, ha maga az elkövető mondja el az igazságot. Farkas Ferike röhögcsélt, jó kedvűen rekonstruálta a szörnyűséget, és később üzent az olvasóknak is

Azt üzente, hogy ne ítéljék őt el, csak azt tette amit tennie kellett. A kislány szemtelen volt vele, és beszólt neki, nem hagyhatta ennyiben, és szeretné, ha felmentenék, mert ez csak jogos önvédelem volt, ugyanis a 8 éves kislány egy Barbi babát dobott felé. Ettől ő nagyon megijedt, és önvédelemből végzett vele.

Kedves olvasók! Itt az ideje, hogy felszólaljunk, és megmutassuk, hogy ez az antiszociális Ferenc és a tette mélységesen elítélendő, és minden Magyar nevében, osszuk meg, ezzel mutassunk szolidaritást a kislány szüleivel szemben, akik mély gyászában mindannyian osztozunk! Osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson ez!

Az egész ország elcsendesedik egy pillanatra! Így kísérik utolsó útjára, hófehér koporsójában a kegyetlenül meggyilkolt sólyi kislányt: - Egy szívecskével és megosztással emlékezzünk meg róla mi is!

Búcsúztatására több százan jöttek el, szinte nincs olyan ember a településen aki nem kísérné el a mindig mosolygós kislányt utolsó útjára. A pici koporsót rengeteg koszorú és virág öleli körbe,írja a blikk.hu

Mint ismert, a sólyi kislány a házuk előtt rollerezett, mikor nyoma veszett. A keresőcsapatok már csak a holttestét találták meg a közeli patak partjánál. A rendőrség gyanúja szerint egy 16 éves, hajmáskéri fiatalember csalta magával, és gyilkolta meg brutális kegyetlenséggel vetve véget a fiatal életnek. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!