Jobban tesszük ha kiélvezzük.



Az időjárás elkényeztet bennünket, ugyanis elég meleg és napsütéses időnk lesz a hét nagy részében. Habár a nyár nem tér vissza, de a hőmérsékletre nem panaszkodhatunk majd: 24 fokot is mérhetünk!

Hálásak lehetünk ennek a hétnek, mert még tartja magát a száraz, meleg idő, csak sajnos nem végig. Hétfőn a hajnali párásság megszűnése után ragyogó napsütésre számíthatunk. Eső nem lesz. Reggel 1 és 11, délután 20 és 24 fok között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front felettünk. Kedden tovább folytatódik az igen kellemes őszi időjárás sok napsütéssel, kevés felhővel, csapadék nélkül. 22 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Még szerdán sem kell félnünk, a változóan felhős idő mellett több órás napsütéssel számolhatunk. Megélénkül a déli szél, a hőmérséklet maximuma pedig 21 fok körül alakul majd.Csütörtökön továbbra sem kell esőre készülnünk, egész nap száraz és kellemes időnk lesz: 20-21 fok körül alakul a hőmérséklet, de megérint bennünket a változás szele. A déli szél egyre többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Péntekre pedig sajnos megérkezik a csapadék: többfelé várható eső, zápor. Ráadásul a hőmérséklet is visszaeshet. A hétvége sem lesz másmilyen. Szombaton változóan, vasárnap ismét erősen felhős idő ígérkezik. Szombat estétől és vasárnap a nap első felében lehet csapadék. Vasárnapra 15 fok alá csökkenhet a hőmérséklet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!