Te köztük vagy?!Vannak, akiknek minden sikerül, a szerencse mellettük van, de vannak olyanok is, akik ezt nem mondhatják el magukról. De ezt a négy csillagjegyet különösen szereti Fortuna, ők a legnagyobb kegyeltjei. Bármibe fognak a világon, mindig szerencsével, sikerrel járnak. Te közéjük tartozol?

1.Kos-Ez a csillagjegy úgy gondolja, hogy semmi sem történik az életben véletlenül. Éppen ezért mindig jól megtervezi előre, hogy mit fog csinálni. Minden lépése jól, és szerencsésen végződik. A szerencseszáma az 1-es.

2.Oroszlán-Úgy tűnhet, hogy a jó dolgokat tálcán kínálja fel neki az élet, azonban az az igazság, hogy mindenért keményen meg kell dolgoznia. Nagyon összpontosít a saját személyiségére, sokat foglalkozik külső, és belső világával is. Mindezt azért teszi, hogy meg tudja mutatni, az életnek igenis van pozitív oldala is. A szerencseszáma a 7-es.

3.Szűz-Tisztában van vele, hogy az életben a jó dolgok, a boldogság, az egészség, a gazdagság nem a szerencsén múlik, hanem azon, hogy mennyire dolgozunk meg értük. Éppen ezért keményen dolgozik egész életében, hogy boldog, és kiegyensúlyozott, elégedett lehessen. A szerencseszáma a 9-es.

4.Vízöntő-Leginkább az Univerzumban hisz, tehát úgy véli, hogy élete minden történését a Világegyetem “osztja” ki számára. Ha megtanulja ezt méltósággal, és elfogadással kezelni, akkor nagyon boldog élete lehet. A szerencseszáma a 3-as.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!