Osszátok!



Kunszentmárton - Rémálomba illő események zajlottak le tegnap délelőtt 2019.01.14-én Kunszentmárton közelében a 44-es főúton. A szemtanuk szerint egy fehér X5-ös BMW hajtott át a szembejövő sávba, majd az ezüst színű Toyota sofőrje, az édesapa G. Ferenc (40) elrántotta a kormányt és tragikus balesetet szenvedtek. Az autóban utazott még Ferenc élettársa is, aki az apával együtt a helyszínen az életét vesztette. Az egyetlen túlélő a 8 éves Vivien, akit a tűzoltók úgy vágtak ki az összeroncsolódott autóból. A szemtanuk szerint ilyen borzalmas pillanatokat még sosem éltek át.

Mint kiderült, a 8 éves kislánynak, Vivinek nem maradt egy közeli hozzátartozója sem, egyelőre gyámságát senki sem vállalta. A gyermek jelenleg sokkos állapotban van, pszichológus szakorvos kezeli, de életveszélyes testi sérülést nem szenvedett.

Kérünk szépen minden kedves olvasót, hogy ossza meg a felhívásunkat és próbáljunk Vivinek szerető családot találni, akik segítenek neki feldolgozni a történteket. A szerkesztőségünk próbált a gyermek orvosával beszélni, egyelőre eredménytelenül.
 

Kapcsolat: [email protected]

A temetés időpontjáról egyelőre még nincs hír.  Mindannyian mondjuk el egy imát a balesetben elhunyt családért. Nyugodjanak Békében, angyalként vigyázzanak erre a csodálatos gyermekre földi léte során! Egy megosztással adózunk emlékük előtt!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!