Te mit gondolsz?! - Fotó



Bobby Ewingként a Dallas egyik legnagyobb szívtiprója volt, de ma már talán ő sem csodálkozik azon, ha nem ismerik fel az utcán.

Patrick Duffy a Hallmark Channel nyári sajtótúráján tűnt fel olyan sztárok társaságában, mint John Voight vagy Andie MacDowell. Míg azonban az 59 éves színésznőn évtizedek óta nem fog az idő, addig a Dallas egykori szívtiprója bizonyteljesen felismerhetetlen 69 esztendősen.

Az ok azonban nem a korban keresendő, hiszen Duffy nem is olyan rég még csúcsformában jelent meg a Dallas folytatásában. Év elején azonban komoly válság roppantotta össze a színészt, amely a feltételezések szerint feleségével, Carlyn Rosser Duffyval állhat kapcsolatban.

Hónapok óta szólnak a hírek házasságuk válságáról, Carlyn betegségéről, és egyesek szerint arra is utalnak jelek, hogy bekövetkezett a legrosszabb. A sztár január óta valósággal elbújt a világ elől, és egészen júniusig nem is osztott meghírt rajongóival.

Egy június végi Twitter-üzenet arról szólt, hogy fél éve megállt a szíve, de most újraúgy él, ahogyan élete szerelme szerette volna. A rejtélyes üzenetre rengeteg válasz érkezett, sokan a részvétüket nyilvánították, de hivatalos bejelentés még mindig nem jött Carlynről.

A színész idén most először jelent meg egy sajtóeseményen, lefogyva, szakállasan, láthatóan meggyötörve, de már újra mosolyogva.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!