Oszd meg másokkal is hogy részesülhessenek a sorsfordító jelenségből!



Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz. 

Ma Újhold lesz. Az Újhold kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a már idejétmúlt, túlhordott, túlparázott dolgainkat letegyük. Az elengedés egy nagyon pozitív hatású folyamat: egy szinttel magasabbra kerülünk, mert megértjük, hogy a régi beidegződéseink megkötnek és nem segítik a boldogulásunkat. Így érdemes minden Újholdkor szánni rá néhány percet, hogy átgondold, mi az, ami visszahúz, ami akadályoz abban, hogy továbblépj, hogy új dolgokba kezdhess. 

Egy olyan gyakorlatot osztok most meg veled, amit elvégezve elültetheted lelked kívánságainak azon magjait, amiket ha kitartóan gondozol, valósággá válnak. 

Az Újhold Teremtő Gyakorlata: 

1. Írd fel kézzel egy üres fehér lapra életed minden területére (munkahely, barátság, szerelem, lakhely, anyagi helyzet, egészség,stb…) vonatkoztatva a vágyaidat. 

Az álmok és célok meghatározása legyen minél színesebb, részletesebb. Bármilyen lehetetlennek tűnik is, amit kérsz, írd fel erre a lapra! 

A határ legyen a csillagos ég, hiszen az Univerzum számára nincs teljesíthetetlen kívánság! 

A listád végére írd oda: ezt kérem, vagy ettől jobbat. 

2. Ha kész vagy a listáddal menj ki a szabadba, keresd meg a Holdat, állj a fényébe és olvasd fel hangosan, vagy magadba a teleírt papírlapot. 

3. Köszönd meg hálás szívvel az Univerzumnak, hogy meghallgatta a kérésedet. 

4. Ezután minden menj ki a szabadba minden egyes nap és olvasd fel a listádat. Soha ne felejtsd el megköszönni az Univerzumnak, hogy meghallgat Téged. 

5. Ezt a gyakorlatot folytasd egészen Teliholdig. ( 2018.03.02.) 

6. Teliholdkor menj ki a szabadba. Gyújts egy fehér gyertyát. Olvasd fel utoljára a kívánságaidat és égesd el a papírlapot. Ezzel elengeded az irányítást a vágyaid felett és rábízod az Univerzumra a megvalósítás mikéntjét. 

“Vigyázz, mit kívánsz, mert megvalósul!” 


Most itt a lehetőség ebben a 2-3 napos fázisban a: 
méregtelenítésre, salaktalanításra vagy a rossz szokások felszámolására, életmódváltásra. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!