Elképesztő történet!



Egy édesanya úgy hiszi, hogy kisbabája próbált jelezni neki súlyos betegségéről, azonban akkor még nem értette miért viselkedik ilyen furcsán.

Megan Bassett hazafelé utazott a tengerpartról, amikor egy nagy, kemény csomót fedezett fel nyakán. A 26 éves anyuka azonnal orvoshoz ment, hogy kiderítsék mitől keletkezett oda a duzzanat, ahol kiderült, negyedik stádiumú nyirokcsomórákja van, mely már továbbterjedt az egész testére.

Miután a fiatal anyuka megkapta a lesújtó diagnózist visszanézte a nyaraláson készült képeket és az egyik fotón különös dologra lett figyelmes. A huszonkét hónapos kislánya, Marnie épp a nyakára teszi a kezét és nagyon furcsa fejet vág, mintha megijedt volna. Az anyuka szerint gyermeke valószínűleg kitapintotta a rosszindulatú daganatot.

– Ez a kép csak néhány órával korábban készült, mint hogy felfedeztem volna a duzzanatot magamon. Nagyon furcsának találtam, hogy pont ott van a keze ahol a daganat, és az arcáról szinte le lehet olvasni a rémületet. Olyan, mintha ezzel próbált volna jelezni nekem, hogy valami baj van – mondta Bassett.

A Justgiving adománygyűjtő oldalon azt írja, hogy amikor elérkezett a nap, hogy megvitassák a leleteit, orvosa félrehívta, ami sosem jelent jót. Elmondták neki, hogy súlyos nyirokcsomó daganata van és a kemoterápia jelenthet egyedül gyógyulást számára. Úgy érezte minden talajt kihúztak a lábai alól, egyedül kislányára tudott gondolni, érte kell erősnek maradnia és mihamarabb meggyógyulnia.

– Hogyan tudnék gondoskodni egy életerős energikus kislányról, ha kemoterápiára kell járnom? A világ legjobb mamája szeretnék lenni Marnie számára, de hogyan lehetnék az, ha a rákkal kell küzdenem? – tette fel a kérdést kétségbeesetten Bassett.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!