Mindenki imádkozik érte.



Fábián Juli a nyáron teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől. Az énekesnő júliusban jelentette be, hogy daganatos megbetegedés miatt bizonytalan ideig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállal. Egész nyarát a gyógyulásra fordította, otthonából csak a kórházi kezelésekre járt. Mostanában csak közeli barátaival, családtagjaival találkozik.

'Hálistennek csodálatos társ, család, barátok és gyógyítók vesznek körül, akik mindenben támogatnak. Nem vagyok egyedül, és érzem, hogy sokan gondolnak rám és drukkolnak nekem. Számomra nincs más út és lehetőség, mint a teljes gyógyulás, annyi tervem és álmom van még' - árulta el Juli.

Az énekesnő rengeteg üzenetet, jókívánságot, tanácsot és szeretetet kap, sokan szeretik őt és imádkoznak érte, hogy legyőzze a fránya kórt. Rengeteg erőt merít ebből. Végre, pár napja otthonából is ki tudott mozdulni és minden jel arra utal, hogy jobban van, ám még mindig hosszú út vezet a teljes gyógyulásig. Palkonyán, jó levegőn, szép környezetben kapcsolódott ki Juli: 'Hetek óta először mozdultunk ki messzebbre, mint a szomszéd kerület. Gyógyító helyek, erősítő, friss levegő, szőlőtőkék és szeretetteljes emberek vettek körül és gondoskodtak róla, hogy kicserélődjünk.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!