Erre számíthatunk a meteorológusok szerint!!



Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de eleinte északkeleten, délután másutt is szakadozottabb lesz a felhőzet. A fővárosban is.

Több helyen várható eső, zápor, azonban északkeleten nem valószínű csapadék. Az északi, északkeleti szél északkeleten, keleten többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között alakul, de nyugaton kissé hűvösebb lesz - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőtől nagyon lassú melegedés kezdődik, a csapadéktól teljesen elbúcsúzhatunk.

Hétfő délelőtt még változóan, majd délután már gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél megélénkül, az északkeleti megyékben meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Kedden jobbára derült, napos idő várható, de délután a keleti, északkeleti megyék fölé már magasszintű felhőzet érkezhet. Csapadék nem lesz. Többnyire az északkeleti, az Alpokalján a délkeleti szél élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és +4 fok között alakul, de elsősorban az északi völgyekben -1, -4 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 17 fok között alakul.

Szerdán napos Nyugat-Dunántúlt leszámítva másutt felhős idő valószínű, majd délutántól csökken a felhőzet. Érdemi csapadék nem lesz, de az ország keleti negyedén néhol futó zápor előfordulhat. Az északi, északkeleti szél megélénkül, a Zempléni-hegység körül meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, de az északi völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 19 fok között valószínű.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. A keleties szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 22 fok között alakul.

A húsvéti hosszú hétvége első napján, pénteken gomolyfelhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul

- írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az Accuweather.com prognózisa szerint változékony lesz a húsvéti időjárás. Szombaton és vasárnap még jellemzően napos idő várható 17 és 21 fok közötti csúcshőmérsékletekkel, hétfőn azonban visszatér a borongós idő és kevés esőre is számíthatunk.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!