Egy megosztással jelezzük felé, hogy szorítunk érte!



Ismét kórházba került a hétvégén Benke Laci bácsi: a sztárszakács hosszú ideig küzdött vesegyulladással, majd szeptemberben prosztataműtéten is átesett, most pedig a vérnyomása miatt kellett befeküdnie.

Olyan alacsony volt a vérnyomása, hogy az orvos a kivizsgálás után már haza sem engedte, ám mostanra szerencsére már kicsivel talán jobban van. Karácsonyra ha minden igaz már hazatérhet, ha az állapota nem romlik tovább és beáll a vérnyomása. A karácsonyi sütés-főzést azért óvatosabban végzi idén, de a finomságok most sem fognak hiányozni az asztalról. Ezt üzeni rajongóinak és mindenkinek:

 

'Nem szabad elhagynia magát az embernek, mert aki elhagyja magát, az más gazemberségre is képes. Erre oda kell figyelni. Jönnek az ünnepek, nem lehet savanyú, sós az ember' - fogalmazott a mesterszakács. Elárulta: most egy kicsit jobban figyel majd magára, a pihenésre.

- Mi veled vagyunk Laci bácsi! Drukkolunk, hogy minél hamarabb felépülj, és újra szórakoztasd a nézőket a tévében, és itt legyél velünk, finomakat főzz nekünk. Ha te is így vélekedsz, kérjük oszd meg másokkal is! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!