Könyörgöm segítsetek, osszátok!



BUDAPEST - Hétfőn délután 2018.11.19-én egy anyuka 2 csodálatos babának (Ádám, Dániel)) adott életet, de H. Hajnalka percekkel később tragikus körülmények között elhunyt. Az édesapa Bécsben takarítóként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig a történtek miatt kilátástalan. Egyedül maradt a két újszülöttel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha konkrétan nem is, de egy MEGOSZTÁSSAL támogassuk a félárván maradt ikreket és édesapjukat. Fogadjátok őszinte részvétünket a szerkesztőség nevében is.


Az elhunyt édesanya orvosa is sokkos állapotban van. Elmondása alapján a terhesség alatt semmilyen probléma sem merült fel, mindhárman tökéletes egészségnek örvendtek.

Az édesapa mindennapjait jelenleg a Zöldkör Alapaítvány munkatársai segítik. A kapcsolatot velük tudják felvenni a segíteni szándékozó emberek a [email protected] elektronikus levelezési címen. Arra kérünk minden jóravaló embert Osszátok, hogy minél többen értesülhessenek erről a tragédiáról és segíthessenek az édesanya nélkül maradt gyerekeken és özvegy édesapjukon, Tamáson!

Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha konkrétan nem is, de egy MEGOSZTÁSSAL támogassuk a félárván maradt ikreket és édesapjukat. Fogadjátok őszinte részvétünket a szerkesztőség nevében is

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!