Oszd meg te is ha felháborít ez az egész!



Mint azt megírtuk, Orbán Ráhel életet adott második gyermekének a Szent Imre kórház berkein belül. Hatalmas botrány kerekedett Ráhel és az egyik szülőszobát 'bitorló' éppen szülés előtt álló kismama között, akit percekkel Ráhel érkezése után, brutálisan megalázva kipenderítettek a szobából és átadták a helyet Orbán Viktor miniszterelnök lányának.

A hatalmas botrány során napvilágot látott egy benfentes információ, miszerint Ráheléknek előre le volt foglalva a VIP részlegen egy szoba, amelynek ára, kapaszkodjanak meg, napi 300 ezer forint. Az érintett kismama pedig véletlenül került be abba a szobába...

Könnyedén kiszámolható, hogy Ráhelék 5 nap alatt, amíg nagyjából bent lesznek, 1,5 millió forintot fizetnek azért, hogy Ráhel és gyermeke egy jól felszerelt 4-5 csillagos szállodának megfelelő felszereltségű szobában pihenik ki a szülés fáradalmait. 

'Persze, ha nekem is lenne pénzem én is megfizetném, hogy ilyen szintű szolgáltatást kapjak, de én még hitelből sem tudnék ekkora összeget igényelni.. Nekik ez meg egy teljesen természetes dolog... olyan, mint amikor mi veszünk 1 zsemlét.' - mondta el a felháborodott édesanya.


Mint arról beszámoltunk Ráhel legutóbb egy 12 milliós karórával jelent meg, egy új BMW X5-el a feneke alatt egy 300 ezer forintos ruhában..pedig az csak egy családi piknik volt. Ha szerinted is nagyon bosszantó, hogy egyeseknek mennyire jól megy, míg másoknak az is gondot okoz, hogy a boltban a 200 vagy a 250 forintos margarint vegyék-e meg, hogy jusson mindenre, akkor oszd meg ezt!

Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!