Tudom hogy hallasz odafentről, ezért ezt szeretném üzenni neked:



Az egyetlen kicsi kincsünk tegnap éjjel úgy döntött, hogy itt hagy minket. Végleg. Szavakba tudom önteni mind azt a hatalmas fájdalmat, amit az ember ilyenkor érez.. Központi idegrendszeri daganatot (agydaganatot) diagnosztizáltak a kicsimnél. Több mint egy éven keresztül hősiesen küzdött a gyilkos kór ellen, hiszen hatalmas élni akarás volt benne, de végül legyőzte őt.

 

Életerős, vidám, talpraesett, gyönyörű és okos kislány volt, nem volt betegségtudata, és mások se vették észre rajta, hogy más lenne mint a többi gyerek. Ő most ezt választotta. Remélem, hogy ezután egy hosszabb életet választ majd magának, egy egészségesebb testben. 

Édes kicsi hercegnőm, illetve királynőm (mindig kijavított, hogy ő nem hercegnő hanem királynő)! Örökké szeretni foglak, soha nem felejtelek el, köszönöm Neked, hogy az életem része voltál! Bearanyoztad az elmúlt 6 és fél évemet! Egy igazi kis angyalka vagy, aki beteljesítette életfeladatát. 

 

Te most elmentél Kicsi csillagom, de a szeretetünk soha nem múlik el, örök, mint maga az élet. Kimondhatatlanul hiányzol nekem, nekünk!!! 

Nyugodj Békében Drága Angyalkánk! Kérek mindenkit egy megosztással osztozzon gyászomban!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!