Felelős magyarként te is juttasd el ezt minél több emberhez, hogy mindenkihez eljusson a valóság!



A bankrezsim megindította a háborút a magyar családok ellen… hogy van gyomruk ezt megcsinálni olyanokkal, akik világéletükben tisztességesen dolgoztak, tettek ezért az országért?

Kérjük felelős magyarként te is juttasd el ezt minél több emberhez, hogy mindenkihez eljusson a valóság!

Az a magyar valóság, ami bemutatja, hogy hogyan semmisít meg magyar családokat a pénzhatalmi nagytőkés “osztály”, mely a bankok mögött áll.

Egy olyan rezsim teszi ki az embereket az utcára, mely mindig is a magyar adófizetők pénzéből és hiteleiből élt. Akik valójában soha nem teremtettek értéket, csak hamis fantompénzt, különféle banki trükkökön, manipulációkon keresztül.

Mint megírtuk, április 30-ig tartott a kormány kilakoltatási moratóriuma. Május elsején, a munka ünnepén már meg is kezdődtek a kilakoltatások.

A kilakoltatások száma ebben az évben elérheti a 35-38 ezret, vagyis családtagokkal együtt 100 ezer ember (!) lakhatása kerül veszélybe idén.

Mindezek eddig csak száraz tények és számok.

De minderre másképp fogsz tekinteni, ha megnézed egy hús-vér magyar család kilakoltatásáról készített 6 perces, drámai videót, amit nemrég osztottak meg a Facebookon.

A rendőrökhöz is van egy-két szavunk. Még mielőtt valamelyikőtök felháborodna, azért szeretnénk megjegyezni, hogy nem mindegyikőtök ilyen, és tisztelet a kivételnek.

Tudjuk, hogy ti is áldozatai vagytok a rendszernek, és valójában scka felsőbb utasításra parancsot teljesítetek.

De mégis, akik ezeket a mocskos feladatokat végzik, hozzátok szólunk: nem sül le a képetekről a bőr, hogy ezt teszitek magyar polgártársaitokkal? Idős, védtelen nyugdíjasok, családok ellen fel mertek lépni, de ha komoly bűnözőkkel találjátok szemben magatokat, már nem keménykedtek?

Éppen nektek, és éppen ILYEN helyzetben kellene kiállni az emberekért, a népért!

Ha ugyanis nemet mondanátok, minden hatósági személy, következetesen, és együtt védenétek meg ezeket az embereket akkor a bankrezsim gépezetének küllői közé olyan botot dughatnátok, hogy akkorát zakóznának ezek az oligarchák, mint a ház!

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!