Íme a részletek!



Kos

Ebben az évben a legmerészebb szerelmi álmaid is teljesülni fognak. Romantikus, és őszinte vagy, ezért egy csodálatos kapcsolat fog rádtalálni. Nagyon fontos számodra, hogy a partnered, is ugyanúgy kimutassa az érzéseit, és tüzes legyen a kapcsolatban. Július, augusztus és szeptember az esedékes hónap arra, hogy rádtaláljon az igaz szerelem.

Bika

Sokat kell dolgozzon azon, hogy kommunikatívabb, és nyitottab légy. Minél több emberrel találkozol, annál nagyobb az esélye, hogy megtaláld az igazit. Erre jó alkalom nyílhat júliusban, vagy augusztusban. Ha már kapcsolatban élsz, új fejezet nyílhat az életetekben, lehetséges, hogy novemberben házassági ajánlatot kapsz.

Rák

Ez az év nagyon szenvedélyes lesz számodra, mindent megteszel azért, hogy el tudd csábítani a számodra kedves személyt. Nagyon működik közöttetek a kémia, az biztos. Ha párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel, mert nagyon sok romantikus pillanat vár rátok. Július, és október lesz a legkedvezőbb.

Oroszlán

Nem gondoltad volna, hogy valaha még fogsz találkozni egy olyan személlyel, aki hatására pillangókat érzel a gyomrodban. Májusban rádköszönt a szerelem, és a romantika. Ha kapcsolatban élsz, októberben vagy novemberben számíthatsz arra, hogy eljön a te nagy napod is.

Szűz

Mélyen vonzódsz egy közismert személyiséghez, most itt az ideje, hogy végre szorosabb szálakkal is kötődjetek egymáshoz. Lehet, hogy már sok éve vagytok egymás közelében, pl. egy munkahelyen dolgoztok, azonban csak most pattan ki köztetek a szikra. Ha kapcsolatban élsz, akkor nagyobb erőfeszítést kell tenned a harmónia megteremtéséért. Szeptember, október, november lehet szerencsés a szerelem szempontjából.

Mérleg

Sok emberrel fogsz megismerkedni, és sok tapasztalatot szerzel. Az év második felében rádtalálhat az igaz szerelem, egy nagyon különleges ember személyében. Áldozatokat kell hozzál azért, hogy boldogak lehessetek együtt. Ha kapcsolatban élsz, akkor a harmónia, a sok nevetés, és a közös programok fogják jellemezni ezt az éved.

Skorpió

Márciusban egy romantikus kalandba bonyolódhatsz. Egy nagyon vonzó, és izgalmas személyiséggel fog összehozni a sors utazásaid során. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy nyugodt, és kiegyensúlyozott év vár rád, élvezd minden percét.

Bak

Egy különleges személlyel fogsz megismerkedni, de sok időbe fog telni, míg felismered azt, hogy mennyire fontos ő számodra. Tudd azt, hogy a sorsod előre meg van írva, és ami jár neked, azt meg is fogod kapni, nem kell aggodalmaskodj. Június, vagy július ideális hónap lehet a házasságkötésre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kihívásokkal teli év vár rád.

Vízöntő

Érdemes lesz ebben az évben mások véleményét is meghallgatnod, ne légy makacs, és önfejű. Áprilisban lehetséges, hogy egy különleges emberrel hoz össze a sors. Ha párkapcsolatban élsz, akkor sok jó beszélgetés, meghitt percek, és kiegyensúlyozott hónapok várnak rád.

Halak

Egy olyan emberrel szeretnél találkozni, aki nem túl bonyolult lélek, és úgy szeret téged, amilyen vagy. Júliusban egy régi ismerősöddel fogsz találkozni, akivel minden bizonnyal több is lesz köztetek. Ha párkapcsolatban élsz, most mindent megteszel azért, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatod. Légy szenvedélyesebb, és romantikusabb.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!