Szerintetek helyesen döntött?



Az orvosok már teljesen lemondtak róla. 

Kayla Tracy professzionális fotóművész, aki büszke arra, hogy megadatott neki az a lehetőség, hogy megállítsa az időt, megörökítse a pillanatokat.

Ezek persze szép szavak, melyek mögött valóban nem kevésbé fontos dolgok rejlenek, viszont nemrég a saját családjával történt a következő eset. Jen Roper, Kayla dédnagymamája 92. születésnapján beigazolódott és szomorú diagnózist kapott az orvosaitól: már csak néhány hete maradt hátra az életéből. Viszont szerkesztőségünk megtudott egy másik hírt is a családdal kapcsolatban,ami végül mindent teljesen más irányba fordított.

A meglehetősen öreg hölgy, Jen szinte már nem is hagyta el az ágyát, amit az orvosok teljesen magától értetődőnek találtak. Hiszen Jen már régen megette a kenyere javát… Amikor azonban unokája, Kayla nővére bejelentette, hogy terhes, minden megváltozott. Elsősorban Jen életében, mivel minden bizonnyal még tovább akar élni, de csak azért, hogy megláthassa szépunokáját. Mert végül is, mi más tehetne boldoggá egy ennyi idős hölgyet? Senki sem értette, hogyan tartott ki 36 hétig, de a fenti képek a tárgyi bizonyítékai annak, hogy Jennek végül is valóra vált az álma!

Másnap reggel a család meglepődve látta, hogy Jen a reggelit készítette, egyáltalán nem tűnt kimerültnek és letörtnek, mint az utóbbi napokban. Az idős hölgy, miután megállapította, hányadika van, elkezdett készülődni a közelgő 75. házassági évfordulójának méltó megünneplésére.

És bár leginkább csak irányította a cselekményt, mintsem azt a saját két kezével végezte volna el, de a 92 éves nő visszanyerte az életerejét, gyönyörűnek érezte magát, és szép képeket szeretett volna a jeles alkalomról.

A 11. dédunokája születését is megérve, már nincs mitől félnie, ugyanakkor szeretné, ha minden nap különleges lenne számára.

 

 

Kyle Tracy nagyon örül, hogy saját szemével láthatta és tanúja lehetett egy valóságos csodának: a szeretetnek. Dédnagymamája és dédnagypapája még életük vége felé is szeretik egymást, és örülnek a nagy, egyre gyarapodó családnak. Ez egy olyan csoda és áldás, amely csak a szíven keresztül érthető meg.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!