Nagyon meglepő, erre kell készülnünk csütörtökön, pénteken és szombaton.



Ma időben és területileg is igencsak változékonyan alakul az időjárás, szinte mindenhol kisüt több-kevesebb időre a nap. A többi napon is folytatódik a változékonyság, reggelente pedig egyre hidegebb lesz!

Ma délután változóan lesz az ég, több-kevesebb időre kisüt a nap. Csapadékra nem kell számítani. Élénk lesz a keleti szél. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Csütörtök délelőtt a napsütést helyenként felhők zavarják, csapadék nem várható. Délután változóan felhős égre számíthatunk, legkevesebb felhő északkeleten, legtöbb délnyugaton várható, csapadék nem alakul ki. Napközben kissé megélénkül a keleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 17, 22 fok között alakul.

Pénteken kissé-közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Mérsékelt marad a keleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között valószínű.

Szombaton a reggeli párásság megszűnését követően kissé-közepesen felhős időre lehet számítani, csapadék nem várható. A keleti szél mérsékelt lesz. 15, 19 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap a reggeli párásság megszűnését követően kevésbé felhős, napos idő várható, csapadék nem alakul ki. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Kora délután 14, 19 fok várható.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!