Ha ez igaz....



Egy ismeretlen külföldi forrás elárulta, Katalin ikrekkel terhes, ráadásul már azt is tudjuk, hogy két kislányt hord a szíve alatt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Katalin és Vilmos szeptember elején hivatalosan is bejelentették, hogy a hercegné áldott állapotban van. Azonban sajnos az a visszatérő betegség, ami Katalin előző két terhessége alatt is megjelent, most is felütötte a fejét. 

Ennek következtében a várandósság első három hónapját gyakorlatilag fekve töltötte, semmilyen nyilvános eseményen nem mutatkozott, komoly problémákkal küzdött. Ám szerencsére az első trimesztert követően alább hagyott a dolog, és újból visszatérhetett a régi kerékvágáshoz. 

Sőt, azt is elárulta, hogy otthon szeretné világra hozni harmadik gyermekét. Most pedig egy neve elhallgatását kérő informátor állítja, hogy Katalin és Vilmos ikreket vár.

Egész pontosan két kislányt. Az ismeretlen informátor azt is tudni véli, hogy a királyi pár milyen neveken gondolkodik a lányok számára: Victoria, Alice, Olivia, Alexandra és Elizabeth - írta meg a Lifeandstylemag

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!