Így van most:



Nyáron hajtottak végre komoly szívműtétet Boros Lajoson, és a rádiós azóta szerencsére egyre jobban van. Bár akkor 5 hétig feküdt kómában, nemsokára talán gyógyultnak minősíthetik.

'Azt mondta az egyik doktornőm: Ha így halad, a végén magát még meggyógyítjuk! Még sok-sok dolgot kell rehabilitálni, de írok, dolgozom, rádióműsort csinálok. Erre már engedélyt kaptam. Ez olyan, mint amikor az ember tisztában van vele, hogy hány méterre tudja elhagyni a lakást ahhoz, hogy utána még legyen ereje hazamenni” - kezdte az AcNewsnak Boros.

'Még gyenge vagyok, mert a vizesedés miatt rengeteg vízhajtót kellett szednem, ezek pedig radikálisan fogyasztanak. Úgy tűnik, már betegségérzet nincs, már „csak” utol kell érnem magam, a versenysúlyom kétharmadát kell fölszednem. Ennek érdekében pedig mindent elkövetek: zabálok! Szeretek enni, hála istennek, de ez sem egyszerű a cukorbetegségem miatt. Az az igazság, hogy az összes betegséget megkaptam, csak még nem fedeztem fel” - mesélte a lapnak, majd azt is hozzátette, azért még nem meri elkiabálni, hogy teljesen meggyógyult.

„Csak akkor merem majd kimondani, hogy meggyógyultam, ha az első 500 méteremet leúsztam Budaörsön vagy a MOM-ban. A nehezén túl vagyok, egyelőre semmilyen nagyobb beavatkozás előtt nem állok. Vérvételre még járok, mondtam is a Margónak, ha még egyszer vért vesz tőlem, csak akkor, ha előtte én is vehetek tőle.' - mesélte a tőle megszokott humorral a rádiós.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!