Teljesen váratlanul érte!



Józan Lászlónak fáj a döntés, de már a jövőbe tekint.

Mint megírtuk, megválik a Barátok Közt két szereplőjétől, a meleg párt alakító Józan Lászlótól és Hajnal Jánostól. Karaktereik, Tóbiás és Kristóf október végéig szerepelnek még a sorozatban, majd a sztori szerint külföldre költöznek.

A Barátok közt sajtófőnöke azzal indokolta a szereplők kiírását, hogy bár “nehéz döntés volt ez a produkció részéről, de a történet megkívánta a lépést”.

A Tóbiást alakító Józan Lászlót mégis nagyon meglepte, hogy karaktere eltűnik a Mátyás király térről. Öt éven át játszotta a szerepet, ezért érthető is, hogy megviselte a döntés.

A színész a Best magazinnak elmondta, hogy az elmúlt év amúgy sem volt könnyű számára, hiszen elveszítette édesanyját, ami miatt az Ukrajnában élő családját távolról kellett támogatnia, de közben a színházban és a Barátok közt forgatásain is helyt kellett állnia.

“Most pedig egy újabb veszteség ért, augusztus eleje óta nem forgatok a Barátok köztben. Mit tagadjam, mellbe vágott a döntés, hogy kiírják a karakteremet”

– mondta Józan László.

Bár tudja, hogy a sorozatok velejárója, hogy karakterek és velük együtt a színészek is jönnek-mennek, és számos alkalommal látta már, hogy kollégáival is megtörténik ez, mégsem könnyű számára. Már csak azért sem, mert az öt év alatt, amíg Tóbiást játszotta, nagyon megszerette a stábot.

„Persze, azért fáj, hiszen a csapat olyan volt, mint egy nagy család. Sokszor éreztem úgy, mintha hazajárnék közéjük. Hiányozni fognak”

– mondta a színész.

Már vannak is tervei a jövőre nézve: elsősorban színházi szerepeire koncentrál, de később még a műsorvezetést is szívesen kipróbálná.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!