Köpni nyelni nem tudott.



Marilynne egy napon bement a gyógyszertárba, és átadta a receptet, amit orvosa felírt neki. A patikus szeme egyből kikerekedett. A nőnek egy évre való erős antibiotikumot írtak fel, amibe akár bele is halhat ilyen mennyiségben.

Sokan gondolják, hogy az orvos szava szent, vagy sokan nem is törődnek igazán, ki mit és miért akar kiváltani, biztos van rá valami oka. De a férfi, aki a patikában aznap kézbe vette a receptet, nem ilyen volt. Nem csak tanácsokkal segítette a hozzá betérőket, de arra is figyelt, hogy az orvosok nehogy véletlenül hibázzanak. Ha valami gyanús volt neki, szólt.

És ez több, mint gyanús volt. Ki is derült az orvos tévedése, de ha a patikus férfi nem figyel oda, akkor komoly baj történhetett volna.

Marilynne nagyon hálás volt a férfi munkájáért, és mindenképpen meg akarta köszönni valahogy. Ezért kapott a lehetőségen, hogy egy helyi média instant pénzjutalmat ad át egy műsor keretben embereknek, akiket valaki megjelöl. Így a nő egy nagyobb összeggel és kedves szavakkal hálálta meg a törődést és figyelmet!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!