Ez kész átverés!



Majka és családja Disneylandben szórakoznak éppen, vagyis csak próbálnak. Hiába ugyanis a drága belépő, alig tudnak használni valamit. Rossz tapasztalatairól Facebook-oldalán számolt be a zenész.

Majka családjával és barátokkal utazott el Disneylandbe természetesen azért, hogy a gyerekek szórakozzanak, viszont sajnos nem túl örömteli a drága túra. Alig van mivel olyan játék, amit használhatnak, mivel borzasztóan sokan állnak sorban. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg tapasztalatait.

„Marci meg az anyja elmentek az ilyen westernes részre, mert a Marci látott ott puskákat és azzal lehet lőni két euróért. Két és fél órája vagyunk bent a parkban, és az az egyetlen, amit tudunk használni, amire plusz két eurót kell fizetni.Ami itt van, az egyszerűen elképesztő. Tegnap is ez volt.Tegnap jöttünk, vettünk egy kétnapos jegyet négyünknek, két gyerek, két felnőtt, 580 euró, tehát durván kimondhatjuk, hogy száznyolcvanezer forintért. Bejöttünk a parkba, és gyakorlatilag mindenhova, ahova fel szeretnél ülni, ami a jobb ilyen aktivitás, oda ilyen hatvan perc, negyvenöt perc a várakozási idő. Beállsz egy sorba, és egy ötven vagy hetvenöt percet vársz azért, hogy aztán menjél 3 percet valamivel' – mondta Majka. „Ez Disneyland, erről szól Disneyland.Ha eljössz ide, akkor fel tudod idegesíteni magad azon, hogy miután kifizettél 600 eurót, mikor kerülsz sorra'– tette hozzá a zenész. „Nem akarok türelmetlennek tűnni, de a f***om fog várni 75 percet, vagy 45 percet azért, hogy felüljek valamire, ami 3 percig tart' – tette hozzá. „Senkinek nem ajánlom Disneylandet' - foglalta össze a videó lényegét Majka.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!