Ezért kellett erre a komoly döntésre szánnia magát!



Igazán szerencsésnek mondja magát a Groovehouse énekesnője, Judy, aki szeretetteljes, csodás családban él. Lányában Majában önmagát látja, és igyekszik a lehető legjobban nevelni. Míg régebben nagymamájához fordult tanácsért, mivel ő sajnos, már nem él, máshoz kellett fordulnia egy fontos kérdésbenó.

Judy kénytelen volt gyermekpszichológus segítségét kérni azzal kapcsolatban, mennyire káros a gyerekekre a mostanság divatos tabletek, telefonok használata. Mivel már az iskolában és az utcán is mobillal játszanak a gyerekek, Judynak pár évvel ezelőtt választania kellett: vagy eltiltja ezektől az eszközöktől Maját, vagy engedélyezi neki néha. Ebben a döntésben szorult szakértő segítségére, aki a technikai kütyük mellett érvelt, hiszen nem vonhatjuk el a gyerekektől az olyan eszközöket, életvitelt, amit mi felnőttek is naponta alkalmazunk.

Lesz kistestvére Majának?

„Maja sem volt tervezve, így bármikor megeshet, hogy lesz kistestvére, hiszen a gyermek választja ki, hova kell leszületnie.” – mondta ezzel kapcsolatban az énekesnő.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!