Hát erre egyszerűen nem találni a szavakat!



Őszinték leszünk, Alli minket már a nézésével teljesen elvarázsolt, de amikor elolvastuk a történetét és megnéztük a kapcsolódó fotókat, picit elfelhősödött a tekintetünk. A jószág kiskutyaként egy menhelyen várta leendő szerető gazdáit, és a várakozásnak meg is lett az eredménye.

Amikor a Roberts família meglátta őt, azonnal beleszerettek, és hogy segítsék a beilleszkedését, kapott is ajándékba egy plüsshomárt, amit Leroynak neveztek el. Alli imádta az új játékát, teljesen odavolt érte, gazdái ezért további plüssállatokat kezdtek el vásárolni neki.

A BÜSZKE GYŰJTŐ SZEMÉLYESEN

Tíz évvel később Alli továbbra is a Roberts család kedvence, mostanra pedig komoly gyűjtőszenvedély alakult ki nála. Ez annyit jelent, hogy a mai napig megvan az összes plüssállata, amelyektől a világ minden velős csontjáért sem válna meg.

Robertsék a The Dodo érdeklődésére elmondták, hogy Alli nem olyan, mint bármelyik kutya, amely az új játékát addig cincálja, amíg atomjaira nem bontja azt. Helyette a kutyus rendkívül gyengéden bánik az új plüssökkel, épp csak annyira nyomkodja meg őket, hogy sípoljanak (már amelyikben van ilyen extra funkció). Ehelyett büszkén szaladgál a házban a kincseivel, és nagyon szeret közéjük feküdni. Arra is kínosan ügyel, hogy mindig, minden játék szem előtt legyen, és a gazdik szerint úgy kezeli őket, mintha legalábbis a legjobb barátai lennének.

A KÉPEN EGY KUTYÁT REJTETTÜNK EL

„Az összes plüssjátékot egy tárolóban tartjuk, de legalább egy mindig nála kell, hogy legyen” – mondta Mike Roberts. „Alli mindig előhozza a játékokat, amikor hazaérünk a munkából, mintha csak kiállítást rendezne nekünk. De nagyon szeret köztük hemperegni is, sokszor párnának használja a plüssöket. Még nem láttunk más hasonló kutyát, amelyik ilyen szeretettel bánna a játékaival.”

PLÜSSPÁRNÁN ÉDES A KUTYAÁLOM

Alli valószínűleg jól kijönne kollégánk kutyájával, Kittyvel, a csodaszép belga juhásszal, mutatjuk a fenti fotó hazai előadásmódját.

KITTI IS A KEDVENC PLÜSSEIVEL SZERET ALUDNI

Alli az elmúlt tíz évben körülbelül 40 plüssállatot gyűjtött össze, és mindegyikkel ugyanannyira szeret játszani. Persze, ebben a gazdáinak is nagy szerepük volt, akik már kifejezetten azért nézegetik a különböző online boltokat, hogy mivel tudnák megörvendeztetni a kutyust. Ez egyébként nem túl nehéz, mert akárhányszor Alli új plüsst kap, úgy viselkedik, mintha legalábbis karácsony lenne: fel-alá szaladgál a házban az új játékával, és késő éjszakáig játszik vele. Néha hangos vakkantás jelzi, ha valamelyik „barátjával” találkozik valahol a ház területén, mintha csak köszönne a plüssöknek.

„Ha rendelünk neki egy új játékot, ő maga bontja fel a dobozt” – tette hozzá Mike Roberts.

Alli ahhoz is ragaszkodik, hogy a sétákra is magával vigyen egy-egy játékot, mindig másikat – igaz, ez akkor is megtörténik, ha otthon csak az egyik szobából megy át a másikba.

NINCS SÉTA PLÜSS NÉLKÜL!

Kétségtelenül az alábbi fotó a kedvencünk. Allinak jó egészséget és sok szép új plüssállatot kívánunk!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!