Nincs visszaút!



A 33 éves Harry herceg 2016 nyarán találkozott először a kanadai színésznővel, Meghan Markle-lel. Randizni kezdtek, aztán kiderült, együtt vannak. Majd egy évig nem mutatkoztak együtt nyilvánosan, csupán lesifotókat láttunk róluk. Nemrég azonban megtört a jég és egy eseményen együtt jelentek meg.

Meghan Markle már találkozott a legfontosabb családtagokkal. Először Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének mutatta be szerelmét Harry, majd édesapjának, Károly hercegnek és Kamillának. Ezután jött a királynő és férje, Fülöp herceg. A pletykák szerint Meghan mindenkit levett a lábáról, így már nincs akadálya, hogy a kapcsolatuk a következő szintre léphessen.

Meghan korábban visszaadta a lakását a kanadai Torontóban és a két kutyáját is áttelepítette Londonba. Ez azt jelenti, arra készül, hogy összeköltözzön Harry herceggel. Állítólag egy kétszobás luxuslakásba költöznek, a Nottingham Cottage a Kensington-palota birtokán található. Komoly köztük a dolog, így valószínű, hogy hamarosan a lánykérésre és az esküvőre is sor kerül. Szóval Meghan már nem igazán táncolhat vissza, az nagyon kínos lenne.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!