Videó!



Mindenkinek az életébe, még ha tagadjuk is, becsusszant már legalább egyszer egy zacskós leves. Az időhiányra panaszkodva az ember egészen képtelenségeket is képes megenni. A zacskós leves gyorsan elkészül, és nem tagadás van olyan, amelyik egészen ízletes is. Azonban, ha alaposan utánanéznénk, hogy mit is tartalmaz, többé sosem ennénk belőle.

Sokkal egyszerűbb egy csésze vizet felmelegíteni otthon, és már kész is a leves, de csupán egy kicsivel kell több időt ráfordítanunk, és máris egészségesebb étet készítsünk otthon. Ha az alábbi videót megnézzük, többé nem fogjuk a zacskós levest választani ebédre.

A csodálatos ízekről gondoskodó tasakocskát kibontás után egy tálba töltik, majd meggyújtják. Ilyet még eddig nem láttunk, hogy egy leves hozzávalója lángra kapjon, majd robbanjon is.

Bizonyítottan a zacskós leves, nem csak összetétele miatt, hanem hungarocell csomagolása miatt is nagyon káros. Az ízfokozók, színezők és tartósítószerek sokasága pedig hosszútávon komoly egészségügyi kockázatokkal jár.

Bár kevesen tudják a fogyasztók közül, hogy miért is szeretik annyira, hiszen tudják, hogy egészségtelen. Nátrium-glutamát tartalmuk miatt a zacskós levesek függőséget okoznak, ezért igen nehezen tudunk szabadulni tőlük.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!