Juttassuk el hozzá, osszátok!



Budapest - Valószínűleg sokan olvastak arról a napokban kirobbant botrányról, ami a miniszterelnökünk lányával Orbán Ráhellel történt. Egy éppen szülni készülő kismamát penderítettek át egy másik szobába, ugyanis Orbán Ráhel szintén szülni készült és szerinte a miniszterelnök lányaként neki ez a bánásmód alanyi jogon jár és nem érti, hogy miért adott nyilvánosan hangot a durva megaláztatásban részesülő kismama, amikor is a főorvossal már előre le volt egyeztetve, hogy ő a lehető legjobb szobát és bánásmódot fogja kapni a szükséges pillanatban.

Ráhel igen csak nagyképű reakciójára a kismama szinte azonnal válaszolt és kérte, hogy egy megosztással támogassák őt azon olvasók, akiket felháborítanak a történtek.

' Kedves Ráhel! Én véletlenül sem szerettelek volna lejáratni. Nem konkrétan a személyed ellen irányul a felháborodásom, de mégis mit szóltál volna, ha fordítva történik az eset? A vajúdásom kellős közepén bejelentik, hogy én abban a szobában nem hozhatom világra a gyermekem, ugyanis a mélyen tisztelt miniszterelnök úr lányának kiemelt kényelmet és figyelmet ígért meg a főorvos, ezért innentől kezdve én nem kívánatos személy vagyok a szobában. Milyen igazságról beszélsz te? Felháborító, hogy ebben az országban mindenki csettintésre ugrik nektek...Én eddig nem ástam bele magam a politikába, de amikor ilyen gusztustalan, igazságtalan dolog történik az emberrel, ezt nem hagyhatja szó nélkül! Ezúton szólítok fel minden jóérzésű magyar embert, hogy egy megosztással fejezze ki az, aki szintén elfogadhatatlannak és igazságtalannak tartja a történteket. Bizonyítsuk be a 'királyi családnak', hogy elfogadhatatlannak tartjuk az ilyen és az ehhez hasonló visszaéléseket és ezt a bődületes korrupciót, amit a milliárdos politikusok megengednek maguknak! Ezúton követelem, hogy Orbán Ráhel nyilvánosan kérjen tőlem és a családomtól bocsánatot a durva megaláztatás miatt. Hálásan köszönöm, aki segít nekünk' 

Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!