Napok óta nem evett.Informátorunk kiszivárogtatott pár dolgot Kalányos Daniról, ami mindenki számára egy kis megnyugvást adhat. Mint tudják ő volt az az 'ember', aki a védtelen és védekezésképtelen 5 éves kislányt úgy fejbe ütötte, hogy annak koponyája szilánkosra tört, és életét vesztette. Korábban összeveszett a kislány édesanyjával, így tett elégtételt.,írja a lap.

 Egy bennfentes informátor, azt az információt adta, hogy Kalányost nagyon megviseli ez az egész ami vele történik, eddig 3 szor próbált meg magának ártani, de sosem tudott olyat tenni, ami valóban fenyegette volna az életét, de nagyon figyelik őt, pont ezért, hogy ne tudjon megmenekülni a büntetés elől. Retteg, szó szerint reszket, és hányik. Étvágya a nullával vetekszik, és látszik a szemében a félelem. Az a félelem, ami tudja, hogy rá vár a börtönben. Mert amint bekerül a nagy halak közé, felfalják őt. 

Mindenki, aki azt akarta, hogy szenvedjen a tetteiért, egy kicsi elégtételt érezhet, mert ez a gyerek szenved, a félelem felzabálja őt. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!