Még gyerekeinek sem beszélt róla!



Olyan dolgokat árult el Gregor Bernadett, amelyekről még a gyermekeinek sem beszélt korábban.

Gregor úgy érezte, hogy eljött az ideje, hogy végre meséljen az édesanyjáról, aki húsz évvel ezelőtt hunyt el. Még a gyermekeinek sem árult el sokat korábban, ugyanis nehéz volt erről beszélnie.

A vasútállomáson várták kisfiával a mamát, de nem jött, mobilja pedig nem volt neki. Végül hazamentek, ekkor egy rendőr hívta fel Gregort, aki értesítette róla, hogy az asszony a lépcsőházban szívelégtelenségben elhunyt. A színésznő 25 éves korában vesztette el az édesanyját, ami a mai napig fáj neki.

A színésznő teljesen összetört, zokogott, elmondása szerint még évekig nem tudta feldolgozni, hogy anyukája nincs többé. Bevallotta, hogy bár az édesanyja nehezen fejezte ki szeretetét, mindig is tudta, hogy nagyon szereti őt.

Gregor azt is elmondta, hogy külsőleg és belsőleg is nagyon hasonlítanak anyjával, valamint hozzátette, hogy nagymamájától és édesanyjától örökölte, hogy önzetlen és odaadó édesanya tud lenni. - Elő nem fordult, hogy kiabált, vagy veszekedett volna a gyerekeivel, hagyott bennünket önállóan élni. Hagyott, hogy olyan lehessek, amilyen lenni szeretnék. És én is éppen így teszek a fiaimmal - mesélte.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!