Az édesanya azonnal döntött!



A 36 éves édesanya Christina Fisher az Egyesült Államokban, Floridában lakik. Végre egy év után igazán élvezheti az anyaságot. A terhesség idején nem volt könnyű a helyzete, munkahelye sem volt.

Egy lakókocsiban lakott de úgy érezte ez nem a megfelelő hely gyereknevelésre, ezért a kislányt örökbe adta.

Mikor Abigail 2016. január 1.-én megszületett, az orvosok látták, hogy testi fogyatékos viszont ezt egyik ultrahang felvételen sem látták a terhesség ideje alatt.

Mikor az örökbefogadó édesanya meglátta Abigail-t a kórházban, sírni kezdett és elrohant.  Soha többé nem jött vissza és mégsem volt hajlandó a kislányt örökbe fogadni.

Christina látta, mennyire összetört ez a hölgy és ahelyett hogy szomorú lett volna, inkább lehetőségként fogta fel az egészet. Úgy döntött nem adja örökbe a kislányt és minden papírt visszamondott.

Már el sem tudta képzelni, hogy más nevelje fel gyermekét.

Az orvosok kivizsgálták a kislányt és megállapították, hogy Abigail a Treacher Collins szindrómával született, ezért ilyen az arca.

A betegség ellenére Abigail normális életet él majd. Christina örömmel olvasta, hogy vannak modellek és tudósok is akik ezzel a betegséggel élnek együtt, ezért úgy döntött hogy profi fotóssal képeket készíttet gyermekéről.

Christina feltett az internetre néhány képet Abigailről és leírta a kislánya történetét. Azonnal nagyon népszerűek lettek bejegyzései. Egy ismeretlen még adománygyűjtésbe is kezdett az interneten és a kislány javára összesen 5 millió forint gyűlt össze!

A világ minden részén úgy gondolják, Christina viselkedésével megmutatta, milyen egy igazi anya. Feltétel nélkül szereti a gyerekét, mindegy milyen nehézségek elé néznek! Te is így gondolod?

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!