Megszakadt érte a szívünk!



Megható felvételt tett közzé egy 10 éves videós kislány, aki hiába szervezett a YouTube-csatornájára feliratkozóknak egy rajongói találkozót, arra senki sem ment el.

Alina az oroszországi Nyizsnyekamszban lakik és egy Like TV Show nevezetű YouTube-csatornát üzemeltet. Tipikus tizenéves kislányra jellemző tartalmakat tölt fel és már 5000 követővel rendelkezett, mikor úgy döntött, hogy szervez egy rajongó-találkozót feliratkozóinak.

Húsz ember vissza is jelzett neki, azonban végül senki sem ment el. A füstbe ment rajongó-találkozó után Alina egy megható videóban zokogva mesélte el, hogy hiába járta többször is körbe a parkot egy rajongójával sem találkozott. Rettenetesen el volt keseredve, mivel cukorkával és vetélkedővel is készült barátainak, feliratkozóinak. A szívszorító videót azóta 2,6 millióan látták.

A kislány végül valóban népes rajongótáborra tett szert, sőt, a világklasszis röplabdázó Jakatyerina Gamova megígérte neki, hogy a helyi csarnokban szervez neki egy hatalmas rajongó-találkozót.

A videót itt tekintheti meg:

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!