Megrázó amit férje halálával kapcsolatban elárult!



Őszintén beszélt az elmúlt egy év megpróbáltatásairól, örömeiről, bánatáról Tahi Tóth László felesége, Kárászy Szilvia.

Az asszony a Best magazinnak árulta el hogy már egy évvel ezelőtt tudta, hogy komolyabb a baj férjénél, mint amit a nagyközönség sejt, ám mindenképpen azt akarta, hogy férje méltósággal élhesse élete utolsó időszakát.

Kárászy Szilvia imádta a férjét.

'Én tudtam, hogy Laci súlyos beteg, csak éppen jobban van, ezért decemberben, mikor érzékeltem, hogy újra baj van, igyekeztem minden előadásán ott lenni, így próbáltam rá vigyázni. December 27-én az Óz, a csodák csodája darabban játszott, a délelőtti előadás szünetében Lukács Sanyi bejött hozzám az öltözőbe, és azt mondta: 'Szilvikém, nyugodtan menj haza, minden rendben lesz, majd előadás után hazaviszem Lacit.'Hazamentem, ám nem sokkal később kaptam egy telefonhívást, hogy menjek a férjemért, mert nincs jól. Azonnal hívtam a sebészt, aki korábban műtötte, másnap kora reggel bementünk a kórházba kontroll-CT-re, és ekkor kiderült, hogy kiújult a daganat' - mondta el a Best magazinnak az özvegy.

Szilvia már egy évvel ezelőtt sejtette, hogy hamarosan kiújul férje betegsége, de az utolsó időszakot is igyekeztek boldogan, szeretetben eltölteni.

A legutolsó időszakban Szilvia hazavitte a közös otthonukba a férjét, a kedvenc ételeit főzte, naphosszat zenét hallgattak és beszélgettek egymással. Ez az intenzív együttlét is segített abban, hogy a házaspár méltóképpen elbúcsúzhasson egymástól az utolsó napon.

'Amikor visszajöttem a patikából, még élt, rám mosolygott, mondtam, 'Lacikám, megjöttem, itt vagyok...' A nővér ekkor megkért, hogy ne menjek oda hozzá, hagyjam, hadd menjen el.

Pár méterre álltam tőle, láttam, ahogy még utoljára vett levegőt.

Aztán odamentem hozzá, lecsuktam a szemét, ráhajoltam a mellkasára, és bár éreztem, hogy még él, az már csak az én szívem dobbanása volt' - emlékezett az utolsó együtt töltött percekre Szilvia.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!