Kérek szépen minden jóravaló embert, hogy segítsen egy megosztással megtalálni őt!



Az alábbi esetet K. Annamária osztotta meg egy Facebook csoportban és kérte az emberek segítségét.

Tegnap délután (2019.01.03)  az én szeretett édesanyám levitte sétálni a kutyusunkat a Szív utcában. Szemben jött vele egy vékony testalkatú ,barna bőrű, tetovált férfi, aki szintén a kutyáját sétáltatta. 

Odaszólt neki anyukám, hogy - ' Legyen szíves megfogni a kutyáját, mert az Öné nem kutyabarát és nem szeretném, hogy összeugorjanak! ' Erre a férfi lekezelően és felemelt hangnemmel szólt hozzá, hogy ő neki ne mondja meg, mit csináljon, mert felrúgja őt és a kutyáját is.

Édesanyám erre megszólalt - 'Én csak megkértem Önt valamire, de hogy képzeli Ön, hogy egy ilyen hölggyel ilyen hangnemet enged meg magának? ' Pár másodperccel később a férfi odament a 81 éves édesanyámhoz, lekevert neki 2 hatalmas pofont úgy, hogy megszédült és még ráadásként ellökte a földre és a fejét is beverte (csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia).  Az arca csupa véraláfutás lett.

Természetesen látleletet vetettünk! Mivel jó néhány ember állt a közelben, ezért biztosan többen is szemtanúi voltak a történteknek. Arra szeretnélek kérni a jelenlévőket, hogy jelentkezzenek, mert édesanyám nem ismerte és nem tudta megjegyezni az illetőt! Csak annyit tudott mondani, hogy egy csillag volt a nyakára tetoválva.

Kérlek szépen osszátok meg hátha eljut egy olyan személyhez az üzenetem, aki tud nekünk segíteni abban, hogy megtalálhassuk ezt az 'embert'! Hálásan köszönjük a segítségeteket!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!